Uncategorized

Zašto baš mi?

Prvobitan razlog zašto biste odabrali baš naš kanap je jednostavan, jedini smo u Srbiji ali možda i regionu koji su počeli sa proizvodnjom prirodnog kanapa od konoplje čije su glavne prednosti nad sintetičkim kanapom izdržljivost i dugotrajnost. Ni u jednom segmentu naše proizvodnje i finalizacije ne koristimo veštačke materijale. Ovo je veoma tražena roba na zapadu pa je naša firma navikla na poslovanje ne samo sa zemljama regiona kao što su Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Slovenija već i na izvoz u zemlje Evropske unije.

Ono što nam je takođe izuzetno bitno u proizvodnji jeste njena autentičnost od početka do kraja. Činjenica je da se čitav proces odvija u Srbiji, od setve konoplje do etiketiranja finalnog proizvoda u našoj fabrici. Proces počinje od setve konoplje, prerade vlakana u kudeljari, predenja u radionicama, spajanja i končanja prediva, poliranja iskončanog prediva, i tako dobijen kanap se kluba u klubad, pakuje i etiketira, da bi mogao da izađe na domaće i evropsko tržište.

Bilo šta napraviti na tako čist i prirodan način u današnje vreme je mukotrpan posao koji iziskuje jako puno, međutim, proces je vredan svega toga na kraju jer se proizvod dobijen ne može meriti ni sa kakvim kome je potrebno manje utrošenog vremena i resursa jer se prirodnim putem dobije nešto izdržljivo i unikatno, potpuno nezamenjivo bilo kakvim sintetičkim ili veštačkim.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *